Teknisk Säljare

Som Teknisk Säljare på Fans4you Sweden AB ansvarar du för försäljningen av våra ventilationsprodukter i södra Sverige. Du besöker installatörer och serviceföretag inom ventilationsbranschen. Vi designar, tillverkar och levererar specialfläktlösningar för flerbostadshus samt kommersiella och offentliga fastigheter. Vi vill växa i södra Sverige och om du har en entreprenörsanda passar du in i vårt företag. Vårt motto är att varje kund är betydelsefull oavsett storlek på företaget.

Dina arbetsuppgifter:

 • Hitta, identifiera och bearbeta nya kunder i Skåne, Blekinge, södra Småland och södra Halland.
 • Ansvara för säljprocessens alla delar.
 • Skapa förtroende hos projektledare, inköpare och energiansvariga.
 • Driva affärer/projekt till avslut och följa kundens utveckling för att skapa långsiktig merförsäljning.
 • Rapportera till Försäljningschefen som är placerad på huvudkontoret i Bålsta norr om Stockholm.
 • Räkna med att vara ute på fältet ca 4 dagar/vecka och besöka nya kunder.
 • Du kan bo var som helst inom distriktet och vi ordnar plats på kontorshotell. Vi värnar om att du ska trivas och få möjlighet till ett socialt liv på din kontorsplats.

Din bakgrund/egenskaper:

 • Erfarenhet av teknisk försäljning B2B. Ventilationskunskaper är meriterande, men inte ett krav.
 • Älskar att bryta ny mark och skapa nya kundrelationer.
 • Ditt motto är: - Ju fler aktiviteter jag gör desto större chans till avslut.
 • Med din entreprenörsanda, affärsmässighet, tekniska kunskap samt sociala förmåga presentera den optimala fläktlösningen för kunden.
 • Delta i mässor och hålla i seminarier/kundutbildningar.
 • Resultatinriktad, kundfokuserad, strukturerad och teknikintresserad är egenskaper vi uppskattar hos dig som person. Du gillar att jobba självständigt men förstår också poängen med ett gott lagarbete.

Vi erbjuder:

 • Våra tre ledstjärnor är Innovation, Kompetens och Enkelhet. Vi hoppas att du vill vara med på vår resa att utveckla företaget. Vi erbjuder ett professionellt introduktionsprogram, attraktiva lönevillkor och tjänstebil.

Ansökan och kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94 alt maila till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Om företaget

Fans4you Sweden AB är ett företag med inriktning på att designa, tillverka och leverera specialfläktlösningar för flerbostadshus samt kommersiella- och offentliga fastigheter. Företaget grundades 2015 vi är idag sex medarbetare och omsätter 26 mkr med mycket god lönsamhet. Fans4you är helt fristående företag som använder sig av ett flertal välkända leverantörer av fläkthjul och motorer. Vi är oberoende och använder det som för tillfället är det bästa på marknaden. Genom att till 100% koncentrera oss på specialfläktar för ett visst ändamål kan vi erbjuda våra kunder ett koncept som alltid fungerar.

Juniorsäljare

Vi söker dig som vill jobba med försäljning och support. Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt och flexibelt produktprogram och utvecklande arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter är att bearbeta installatörer, konsulter och fastighetsförvaltare samt hjälpa våra distriktssäljare i produkt- och leveransfrågor.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med kompetenta medarbetare.


Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Fredrik Gunnarsson på 0709-21 35 01 eller fredrik.gunnarsson@fans4you.se.

Skicka in din ansökan senast 30/11 2023.